Folii adezive reflectorizante pentru traficul rutier

ORALITE 5500 ENGINEER GRADE - clasa 1 - Folie adeziva reflectorizanta

ORALITE 5500 COMMERCIAL GRADE - Folie adezivă reflectorizantă cu agrement tehnic

Folie adeziva reflectorizanta cu grosimea de 125 microni, cu rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o singura parte.

ORALITE 5510 ENGINEER GRADE - clasa 1 - Folie adeziva reflectorizanta cu water-mark si agrementata tehnic

ORALITE 5510 ENGINEER GRADE - CLASA I - Folie adeziva reflectorizanta cu water-mark si agrementata tehnicFolie adeziva reflectorizanta clasa RA 1, cu grosimea de 110 microni si water-mark, cu rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii. Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o singura parte.

ORALITE 5700 ENGINEER GRADE PREMIUM - clasa 1 - Folie adeziva reflectorizanta

ORALITE 5700 ENGINEER GRADE - Folie adezivă reflectorizantă cu agrement tehnic

Folie adeziva reflectorizanta cu grosimea de 150 microni, cu rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o singura parte.

ORALITE 5710 ENGINEER GRADE PREMIUM - clasa 1 - Folie adeziva reflectorizanta cu agrement tehnic cu water-mark

ORALITE 5710E ENGINEER GRADE - Folie adezivă reflectorizantă cu agrement tehnic

Folie adeziva reflectorizanta prevazuta cu un „water-mark” (OR 7 Years), cu grosimea de 150 microni, cu rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o singura parte.

ORALITE 5800 HIGH INTENSITY GRADE - clasa 2 HI - Folie adeziva reflectorizanta cast cu structura de tip fagure

ORALITE 5800 HIGH INTENSITY GRADE - Folie adezivtă reflectorizanttă cast cu agrement tehnic, cu structurtă de tip fagure

Folie adeziva reflectorizanta cast cu structura de tip fagure, cu grosimea de 250 microni, avand rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Suportul foliei adezive este un film din polipropilena cu o grosime de 0.075 mm, siliconat pe o parte.

ORALITE 5810 HIGH INTENSITY GRADE - clasa 2 HI - Folie adeziva reflectorizanta cast cu agrement tehnic, cu structura de tip fagure si water-mark

ORALITE 5810 HIGH INTENSITY GRADE - Folie adezivă reflectorizantă cast cu agrement tehnic, cu structură de tip fagure

Folie adeziva reflectorizanta cast, prevazuta cu un „water-mark” (OR 10 Years), cu structura de tip fagure si grosimea de 250 microni, avand rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.

ORALITE 5900 HIGH INTENSITY PRISMATIC GRADE - clasa 2 HIP - Folie adeziva reflectorizanta cast de inalta intensitate

ORALITE 5900 HIGH INTENSITY PRISMATIC GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast de inalta intensitateFolie adeziva reflectorizanta cast, adeziva, acrilica, rezistenta la apa, cu o excelenta rezistenta la coroziune si la solventi.

ORALITE 5910 HIGH INTENSITY PRISMATIC GRADE - clasa 2 HIP - Folie reflectorizanta cu structura prismatica si water-mark

ORALITE 5910 HIGH INTENSITY PRISMATIC GRADE – CLASA II HIP - Folie reflectorizanta cu structura prismatica si water-markFolie adeziva reflectorizanta cast, prevazuta cu un "water-mark", cu structura de tip prismatic si grosimea de 230 microni, avand rezistenta ridicata la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.

ORALITE® 5930 HIGH INTENSITY PRISMATIC CONSTRUCTION GRADE - Folie reflectorizanta, cu structura prismatica

ORALITE® 5930 HIGH INTENSITY PRISMATIC CONSTRUCTION GRADE - Folie reflectorizanta, cu structura prismatica si water-mark

Folie adeziva reflectorizanta clasa RA2, cu grosimea de 480 de microni, extrem de rezistenta la intemperii. Oralite 5930 este o folie din PVC, flexibila, cu adeziv permanent pe baza de solvent poliacrilic.

ORALITE 6910 BRILIANT GRADE - clasa 3 - Folie reflectorizanta prismatica cu water-mark

ORALITE 6910 BRILIANT GRADE – clasa 3 - Folie reflectorizanta prismatica cu water-markFolie adeziva reflectorizanta cast cu water-mark, clasa 3, adeziva, acrilica, rezistenta la apa, cu o excelenta rezistenta la coroziune si la solventi.

ORALITE 5830 HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE - clasa 2 - Folie adeziva reflectorizanta cu structura de tip fagure, cu water-mark

ORALITE 5840 HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE - Folie adezivă reflectorizantă cast cu agrement tehnic, cu structură de tip fagure

Folie adeziva reflectorizanta clasa RA 2, cu structura de tip fagure si cu water-mark de identificare. Are grosimea de 210 microni, este flexibila, cu un grad ridicat de reflectie, avand rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii corozivi sau la contactul cu solventii.
Suportul foliei adezive il reprezinta un film din polipropilena cu o grosime de 0.075 mm, siliconat pe o parte.

ORALITE 5860 HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE - clasa 2 - Folie adeziva reflectorizanta cu structura de tip fagure, cu water-mark

ORALITE 5860 HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE - Folie adezivă reflectorizantă cast cu agrement tehnic, cu structură de tip fagure, cu water-mark

Folie adeziva reflectorizanta clasa RA 2, cu structura de tip fagure si cu water-mark, cu grosimea de 210 microni, avand rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii corozivi sau la contactul cu solventii.
Suportul foliei adezive il reprezinta un film din polipropilena cu o grosime de 0.075 mm, siliconat pe o parte.

ORALITE 5430 CONSTRUCTION GRADE - clasa 1 - Folie adeziva reflectorizanta pentru constructii, cu water-mark

ORALITE 5840 HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE - Folie adezivă reflectorizantă cast cu agrement tehnic, cu structură de tip fagure

Folie adeziva reflectorizanta clasa RA 1, cu grosimea de 90 microni, si cu water-mark de identificare, avand rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii corozivi sau la contactul cu solventii.
Hartia suport este de 145 g/mp, siliconata pe o parte.

ORALITE 5431 CONSTRUCTION GRADE - clasa 1 - Folie adeziva reflectorizanta pentru constructii, cu water-mark

ORALITE 5431 CONSTRUCTION GRADE - Folie adezivă reflectorizantã economicã

Folie adeziva cast reflectorizanta clasa RA 1, disponibila alba sau galbena, cu dungi rosii oblice si water-mark de identificare. Are grosimea de 90 microni, rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o singura parte.

ORALITE 5821 HIGH INTENSITY FLEET MARKING GRADE - clasa 2 - Folie adeziva reflectorizanta aplicabila pe vehicule

ORALITE 5821 PROMOTIONAL GRADE - Folie adezivă reflectorizantã cast aplicabilã la 0°C

Folie adeziva reflectorizanta clasa RA 2, cu structura de tip fagure, flexibila, disponibila alba sau galbena, cu dungi rosii oblice. Are grosimea de 210 microni, grad ridicat de reflectie, rezistenta la intemperii si cu un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii. Suportul foliei adezive il reprezinta un film de polipropilena cu o grosime de 0,075 mm, siliconat pe o parte.

ORALITE 5831 HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE - clasa 2 - Folie adeziva reflectorizanta cu structura de tip fagure, cu water-mark

ORALITE 5300 ECONOMY GRADE - Folie adezivă reflectorizantã economicã

Folie adeziva cast reflectorizanta clasa RA 2, cu structura de tip fagure, flexibila, disponibila alba sau galbena, cu dungi rosii oblice si cu water-mark de identificare. Are grosimea de 210 microni, grad ridicat de reflectie, rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii. Suportul foliei adezive il reprezinta un film de polipropilena cu o grosime de 0,075 mm, siliconat pe o parte.

ORALITE 5851 HIGH INTENSITY CONTAINER MARKING GRADE- clasa 2 - Folie adeziva reflectorizanta aplicabila pe containere

ORALITE 5851 HIGH INTENSITY CONTAINER MARKING GRADE - Folie adezivă reflectorizantã cast aplicabilã la 0°C

Folie adeziva reflectorizanta clasa RA 2, cu structura de tip fagure, flexibila, disponibila alba sau galbena, cu dungi rosii oblice si cu water-mark de identificare. Are grosimea de 210 microni, grad ridicat de reflectie, rezistenta la intemperii si cu un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii. Suportul foliei adezive il reprezinta un film de polipropilena cu o grosime de 0,075 mm, siliconat pe o parte.

ORALITE 5231 ECONOMY CONSTRUCTION GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast economica pentru constructii

ORALITE 5231 ECONOMY CONSTRUCTION GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast economica pentru constructii

Folie adeziva reflectorizanta disponibila alba sau galbena, cu dungi rosii oblice sau drepte. Folia adeziva reflectorizanta cast cu grosimea de 80 microni, avand rezistenta mare la interperii si un comportament foarte bun la agentii corozivi sau la contactul cu solventii. Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o parte.