Folii adezive reflectorizante pentru traficul rutier:

ORALITE 5500 ENGINEER GRADE - CLASA 1 - Folie adeziva reflectorizanta

CARACTERISTICI

Folie adeziva reflectorizanta cu grosimea de 110 microni, cu rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o singura parte.

Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent, special creat pentru a respecta cerintele internationale in domeniul semnelor pentru trafic rutier.
Avand in vedere aplicatiile pentru care sunt create aceste folii (realizarea semnelor pentru trafic rutier), adezivul este foarte puternic si cu aderenta initiala mare, indepartarea foliilor de pe suprafetele pe care au fost aplicate fiind foarte dificila, acestea rupandu-se in bucati mici.
Din acest motiv foliile reflectorizante pentru traficul rutier nu sunt recomandate pentru aplicatii din publicitate.

Folia adeziva reflectorizanta seria 5500 este alcatuita din bile reflectorizante catadioptrice din sticla, inglobate intr-un strat transparent de material plastic. Suprafata neteda conferita de rasina alchidica prezinta un grad inalt de rezistenta la zgarieturi si lovituri, si asigura o foarte buna imprimabilitate.
Coeficientii de reflexie ridicati asigura o buna vizibilitate chiar si in cele mai slabe conditii de luminozitate sau in conditii meteorologice dificile.
Folia adeziva poate fi decupata pe cutter-plotter si se aplica la o temperatura minima ambientala de 10° C.

Folia adeziva reflectorizanta 5500 - ENGINEER GRADE indeplineste urmatoarele standarde la nivel international: EN 12899-1 (Europa), DIN 67520 si DIN 6171 (Germania), BS 873: Partea a 6-a (Marea Britanie), NFP 98-520 (Franta), SN 640878 (Elvetia), ASTM D 4956 (SUA), JIS Z 9117 (Japonia).

Folia se poate imprima serigrafic cu seria de cerneluri 5018, nefiind necesara laminarea dupa imprimare.

Este disponibila standard in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1220 mm si se comercializeaza la metraj. Pe comanda speciala se poate aduce si la latime de 1235 mm.

Paleta coloristica cuprinde 8 culori: alb, galben, portocaliu, rosu, verde, albastru, maro si negru (aceasta este culoarea pe timpul zilei. Pe timp de noapte culoarea se vede argintie sau gri-argintie).

Durabilitatea foliei în exterior este de 7 ani (neimprimatã).

Pentru realizarea semnelor rutiere, aceasta folie este perfect compatibila cu foliile transparente colorate din seria 5051.

RECOMANDARI

Folia adeziva reflectorizanta seria 5500 - ENGINEER GRADE a fost special creata pentru fabricarea semnelor de circulatie, marcajelor de indrumare si avertizare, dar si pentru aplicatii grafice reflectorizante pe diverse suporturi (litere, numere si simboluri reflectorizante), pe placute indicatoare, pentru perioade de timp de pana la 7 ani in exterior.
Datorita impermeabilitatii mari a foliei, nu este recomandata lipirea cu apa.

Documentatie
descarca fisa tehnica

Pret (fara TVA)
Rola: 14.59 Euro/mp
Metraj: 14.95 Euro/mp


Culori disponibile
vizualizeaza culori