Folii adezive reflectorizante pentru traficul rutier:

ORALITE 5840 HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE - clasa 2 - Folie adezivă reflectorizantă cast cu agrement tehnic, cu structură de tip fagure

CARACTERISTICI

Folie adezivă reflectorizantă cast cu structură de tip fagure, cu grosimea de 250 microni, având rezistentă mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii corozivi sau la contactul cu solventii.
Suportul foliei adezive îl reprezintă un film din polipropilenă cu o grosime de 0.075 mm, siliconat pe o parte.

Adezivul este permanent, poliacrilic pe bază de solvent, special creat pentru a respecta cerintele internationale în domeniul semnelor pentru trafic rutier.
Având în vedere aplicatiile pentru care sunt create aceste folii (realizarea semnelor pentru trafic rutier), adezivul este foarte puternic si cu aderentă initială mare, îndepărtarea foliilor de pe suprafetele pe care au fost aplicate fiind foarte dificilă, acestea rupându-se în bucăti mici.
Din acest motiv foliile reflectorizante pentru traficul rutier nu sunt recomandate pentru aplicatii din publicitate.

Folia adezivă reflectorizantă cast seria 5840 este alcătuită din bile reflectorizante catadioptrice din sticlă, încapsulate. Structura specială a celulelor permite identificarea producătorului foliei.
Suprafata netedă conferită de un strat de film din poliester prezintă un grad înalt de rezistentă la zgârieturi si lovituri, precum si o foarte bună imprimabilitate.
Coeficientii de reflexie ridicati asigură o bună vizibilitate, chiar si în cele mai slabe conditii de luminozitate sau în conditii meteorologice dificile.
Folia adezivă poate fi decupată pe cutter-plotter si se aplică la o temperatură minimă ambientală de 15° C.

Folia adezivă reflectorizantă cast 5840 HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE are agrement tehnic în Romania, iar la nivel international îndeplineste următoarele standarde: EN 12899-1 (Reglementările Europene), DIN 67520 si DIN 6171 (Germania), BS 873: Partea a 6-a (Marea Britanie), NFP 98-520 (Franta), SN 640878 (Elvetia), ASTM D 4956 (SUA), JIS Z 9117 (Japonia).

Folia este disponibilã standard în role cu lungimea de 50 m si lãtimea de 1220 mm si se comercializează la metraj.

Paleta coloristică cuprinde 6 culori cu structură de tip fagure: alb, galben, portocaliu, rosu, verde si albastru.

Durabilitatea foliei în exterior este de 4 ani (neimprimată).

Pentru crearea de semne rutiere respectând specificatiile internationale, pe culoarea albă a foliei 5840 se pot aplica si următoarele culori din seria ORACAL 8300 Transparent Cal:
- 216 - Traffic yellow (Galben trafic);
- 034 - Orange (Portocaliu);
- 032 - Light Red (Rosu deschis);
- 057 - Traffic blue (Albastru trafic);
- 619 - Traffic green (Verde trafic). 

RECOMANDARI

Folia adezivă reflectorizantă cast seria 5840 – HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE a fost special creată pentru fabricarea semnelor de circulatie temporare si a celor ce delimitează zonele în constructie, a marcajelor de îndrumare si avertizare temporare, pentru perioade de timp de până la 4 ani în exterior.
Datorită impermeabilitătii mari a foliei, nu este recomandată lipirea cu apă.

Documentatie
descarca fisa tehnica

Pret (fara TVA)
Rola: 26.99 Euro/mp
Metraj: 27.60 Euro/mp


Culori disponibile
vizualizeaza culori