Folii adezive reflectorizante pentru industria publicitara

ORALITE 5200 ECONOMY GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast economica pentru grafica publicitara

ORALITE 5600 FLEET ENGINEER GRADE - Folie adezivă reflectorizantă cast aplicabilă la 0º CFolia adeziva reflectorizanta cu grosimea de 90 microni, avand rezistenta mare la interperii şi un comportament foarte bun la agentii corozivi sau la contactul cu solventii.
Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o parte.

ORALITE 5300 - Folie adeziva reflectorizanta economica

ORALITE 5300 ECONOMY GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast aplicabila la 0º CFolia adeziva reflectorizanta cu grosimea de 90 microni, avand rezistenta mare la interperii si un comportament foarte bun la agentii corozivi sau la contactul cu solventii.
Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o parte.

ORALITE 5400 COMMERCIAL GRADE - Folie adeziva reflectorizanta pentru grafica publicitara

ORALITE 5600 FLEET ENGINEER GRADE - Folie adezivă reflectorizantă cast aplicabilă la 0º CFolia adeziva reflectorizanta cu grosimea de 80 microni, avand rezistenta mare la interperii si un comportament foarte bun la agentii corozivi sau la contactul cu solventii.
Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o parte.

ORALITE 5600 FLEET ENGINEER GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast pentru inscriptionare auto

ORALITE 5600 FLEET ENGINEER GRADE - Folie adezivă reflectorizantă cast aplicabilă la 0º CFolia adeziva reflectorizanta cast 5600 a fost special creata pentru inscriptionarea de inalta calitate a autovehiculelor.
Seria 5600 asigura o combinatie optima de flexibilitate ridicata si rezistenta mare la intemperii, alaturi de un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.

ORALITE 5600E FLEET MARKING GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast pentru inscriptionare auto

ORALITE 5600E FLEET MARKING GRADE - Folie adezivă reflectorizantă cast aplicabilă la 0º CFolia adeziva reflectorizanta cast seria 5600E a fost special creata pentru inscriptionarea de inalta calitate a autovehiculelor.
Aceasta indeplineste Reglementarea ECE Nr. 104 pentru materiale, clasa E: are imprimat un simbol (water-mark) la fiecare 100 mm, care cuprinde: clasa materialului (E), numarul Reglementarii ECE (104) si numarul aprobarii (002246).