Materiale suport pentru realizarea semnelor rutiere

ORALITE 5071 LETTERING FILM - Folie adeziva neagra pentru realizarea simbolurilor pe semnele rutiere

ORALITE 5071 LETTERING FILM - Folie adezivă neagră pentru realizarea simbolurilor pe semnele rutierFolie adeziva din PVC de inalta performanta, neagra, cu suprafata lucioasa sau mata si grosimea de 70 microni. Folia adeziva, prin utilizarea unor plastifianti polimerici nemigratori speciali si a stabilizatorilor de raze ultraviolete, asigura o rezistenta maxima la actiunea luminii si la intemperii.

ORALITE 5081 CAST LETTERING FILM - Folie adeziva neagra cast pentru realizarea simbolurilor pe semnele rutiere

ORALITE 5081 CAST LETTERING FILM - Folie adezivă neagră cast pentru realizarea simbolurilor pe semnele rutiereFolie adeziva cast de inalta performanta, neagra, cu suprafata mata sau lucioasa si grosimea de 50 microni. Folia adeziva, prin utilizarea unor plastifianti polimerici nemigratori speciali si a stabilizatorilor de raze ultraviolete, asigura o rezistenta maxima la actiunea luminii si la intemperii.

ORALITE 5051 TRANSPARENT FILM – Folie adeziva transparenta pentru aplicarea pe semne rutiere realizate cu Seriile 5700/5710E

ORALITE 5051 TRANSPARENT FILM – Folie adezivă transparentă pentru aplicarea pe semne rutiere realizate cu Seriile 5700/5710EFolie adeziva cast din PVC, transparenta colorata, lucioasa, cu grosimea de 50 microni, cu o excelenta stabilitate dimensionala si o foarte buna comportare la decupare si aplicare. Este destinata realizarii de semne rutiere, prin aplicarea pe folia alba reflectorizanta a seriilor 5700/5710 ENGINEER GRADE.

ORALITE 5061 TRANSPARENT FILM – Folie adeziva transparenta pentru aplicarea pe semne rutiere realizate cu Seriile 5800/5810

ORALITE 5061 TRANSPARENT FILM – Folie adezivă transparentă pentru aplicarea pe semne rutiere realizate cu Seriile 5800/5810Folie adeziva transparenta colorata, lucioasa, cu grosimea de 75 microni, cu o excelenta stabilitate dimensionala si o foarte buna comportare la decupare si aplicare. Este destinata realizarii de semne rutiere, prin aplicarea pe folia alba reflectorizanta a seriilor 5800/5810 HIGH INTENSITY GRADE.

ORALITE 5090 ANTI-DEW FILM - Folie de laminare pentru semnele rutiere

ORALITE 5090 ANTI-DEW FILM - Folie de laminare pentru semnele rutiereFolie adeziva acrilica transparenta cu grosimea de 60 microni, special creata pentru laminarea foliilor reflectorizante 5800/5810 HIGH INTENSITY GRADE. Folosirea acestei folii de laminare garanteaza ca in momentul in care exista apa depusa pe semnul rutier, acesta isi va pastra proprietatile de reflectivitate.

ORALITE 5095 ANTI-GRAFFITI FILM - Folie adeziva anti-graffiti pentru semnele rutiere

ORALITE 5090 ANTI-DEW FILM - Folie de laminare pentru semnele rutiereFolie adeziva fluoro-polimerica, transparenta cu grosimea de 25 microni, special creata pentru laminarea foliilor reflectorizante clasa RA 2, ORALITE 5800/5810 HIGH INTENSITY GRADE. Aceasta folie protejeaza foliile reflectorizante de actele de vandalism manifestate prin desene de tip graffiti. Suportul il reprezinta un film de poliester de 0.100 mm, siliconat pe o parte.

ORALITE 5018 CERNEALA SERIGRAFICA MONO-COMPONENTA

ORACAL 8300 Transparent Cal Este un sistem mono-component (nu necesita agent de intarire), pe baza de solventi, cu intarire rapida, care dupa uscare produce o suprafata lucioasa, cu rezistenta mare la intemperii, la contactul cu agentii chimici si la zgarieturi.