Materiale suport pentru realizarea semnelor rutiere:

ORALITE 5018 CERNEALA SERIGRAFICA MONO-COMPONENTA

CARACTERISTICI
Este un sistem mono-component (nu necesita agent de intarire), pe baza de solventi, cu intarire rapida, care dupa uscare produce o suprafata lucioasa, cu rezistenta mare la intemperii, la contactul cu agentii chimici si la zgarieturi.

Cerneala a fost special creata pentru imprimarea serigrafica a foliilor reflectorizante a caror suprafata o constituie un film acrilic sau o rasina alchidica.
Dupa ce se amesteca bine si se lasa circa 10 minute pentru ca bulele de aer formate sa iasa la suprafata, cerneala serigrafica este gata pentru printare.
Imprimarile in policromie se pot realiza prin suprapunere.

Este disponibila in 6 culori lucioase (galben, rosu, orange, albastru, verde, maro) si o culoare opaca (negru). 
O cutie contine 800 g de cerneala si acopera in jur de 40-50 mp.

RECOMANDARI

Special creata pentru imprimare pe folii reflectorizante ORALITE®. Imprimarile facute pe foliile reflectorizante ORALITE® seriile 5500, 5700, 5710E, 5800 si 5810 de culoare alba sunt apte pentru semnele de circulatie. Dupa utilizare, cutiile de cerneala trebuie inchise etans, iar in cazul refolosirii, este posibil sa fie necesara diluarea cernelii.

In cazul in care cerneala este tinuta intr-un mediu mai rece, devine vascoasa si este necesara adaugarea unui thinner (solutie pentru subtiere). Va recomandam folosirea thinnerului (solutie pentru subtiere) special creat de Orafol pentru cerneala ORALITE 5018, disponibil in recipiente de 1 litru.

Instructiuni de prelucrare si folosire a cernelii serigrafice ORALITE 5018.

Instructiuni de folosire a thinnerului (solutie pentru subtiere) si a retarderului pentru cerneala serigrafica ORALITE 5018.

Documentatie
descarca fisa tehnica

Pret (fara TVA)
Negru - 26.99 Euro/cutie
Albastru/Verde - 33.75 Euro/cutie
Galben - 39.99 Euro/cutie
Rosu - 47.19 Euro/cutie

Thinner (solutie pentru subtiere) - 38.25 Euro/cutie
Retarder - 38.25 Euro/cutie